Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Robotické sekačky
Jdi na obsah Jdi na menu

Robotické sekačky

Nádherný trávník

Chcete se naboso procházet po hustě zeleném, silném a zdravém trávníkovém koberci? Působí to jako 'relaxace.  Robotické sekačky Gardena mají vítězné technické vlastnosti. Díky systému SensorCut sekají pravidelně, rovnoměrně a "cítí".

Více času

Zahrada je ideálním místem k odpočinku. Je zeleným ostrovem s prostorem pro věci, které jsou v životě skutečně důležité. To, zda strávíte ušetřený čas na zahradě nebo někde jinde, je na vás. Čas nejsou peníze, čas je třeba prožít.

Sedět a relaxovat

Trávník je často centrem zahrady. Čím dříve za vás robotická sekačka převezme jeho sekání, tím dříve si budete moci sednout a relaxovat. Je to takhle snadné. Další informace o tom, která GARDENA robotická sekačka je vhodná pro vaši zahradu Vám rádi poradíme a sekačku nainstalujeme.

Proč si vybrat robotickou sekačku GARDENA?

Díky motorům Silent jsou robotické sekačky GARDENA velmi tiché. Instalace, obsluha a programování pomocí jednoduché navigační nabídky je velmi snadné. Výšku sekání lze nastavit flexibilně a jemné odřezky trávy působí na trávníku jako přírodní hnojivo (mulčovací funkce). GARDENA robotické sekačky sekají za každého počasí. Ohraničující kabel vymezí prostor a naše modely přesně ví, kde mají sekat. Sekání, nabíjení a navigace, dokonce i v úzkých koridorech (od 60 cm mezi ohraničujícími kabely) provádí sekačky nezávisle na vás, díky naváděcímu kabelu.

sekacky-gardena.jpg

sekacky-gardena.jpg